Sunday, May 10

Πάριος Γιάννης - 1984 Όταν Βραδιάζει

hDsD5rQ.jpg
 
Artist : Γιάννης Πάριος
Title : Όταν Βραδιάζει
Κυκλοφορία : EMI (1983)
Genre : Λαϊκά
Total Tracks : 12
Audio Format : Mp3 : 320 kbps & Flac lossless
Covers : Full
 
xtkDA54.jpg
 
G3e3fKy.jpg
 
uploaded.png
 
http://uploaded.net/file/cazao992/Parios-1983-Vradiazei-Mp3.rar

http://uploaded.net/file/zrgdhsa4/Parios-1983-Vradiazei-flac.rar
 
logo.png
 
http://cloudsix.me/2nptq4vtyh21/Parios-1983-Vradiazei-Mp3.rar

http://cloudsix.me/vx3afdng8b0n/Parios-1983-Vradiazei-flac.rar
 
yvsyO9X.png
 
http://www.easybytez.com/3jc5nk8ynie5/Parios-1983-Vradiazei-Mp3.rar

http://www.easybytez.com/djhmqw9bp34z/Parios-1983-Vradiazei-flac.rar
 
aFGvUFi.jpg
 
http://worldbytez.com/3bto1tzwirl6/Parios-1983-Vradiazei-Mp3.rar

http://worldbytez.com/nv43w01auep7/Parios-1983-Vradiazei-flac.rar
 
download-004-s.png
 
http://www.filefactory.com/file/l5gwdezyd4j/Parios-1983-Vradiazei-Mp3.rar

http://www.filefactory.com/file/44vxj5nekutj/Parios-1983-Vradiazei-flac.rar


Πάριος Γιάννης - 1972 Τι Θέλεις Να Κάνω

8JyEZya.jpg
 
Artist : Γιάννης Πάριος
Title : Τι Θέλεις Να Κάνω
Κυκλοφορία : EMI (1972)
Genre : Λαϊκά
Total Tracks : 12
Audio Format : Mp3 : 320 kbps & Flac lossless
Covers : Full
 
tN2N7RA.jpg
 
JyKpsX7.jpg
 
uploaded.png
 
http://uploaded.net/file/arikr67f/Parios-1972-Ti.Theleis-Mp3.rar

http://uploaded.net/file/welcht3o/Parios-1972-Ti.Theleis-flac.rar
 
logo.png
 
http://cloudsix.me/36eprwp5bo1m/Parios-1972-Ti.Theleis-Mp3.rar

http://cloudsix.me/xg62e46csvni/Parios-1972-Ti.Theleis-flac.rar
 
yvsyO9X.png
 
http://www.easybytez.com/gg9i4nvv71hu/Parios-1972-Ti.Theleis-Mp3.rar

http://www.easybytez.com/e7p6p0mfoak8/Parios-1972-Ti.Theleis-flac.rar
 
aFGvUFi.jpg
 
http://worldbytez.com/obyxpcj2x9ib/Parios-1972-Ti.Theleis-Mp3.rar

http://worldbytez.com/l79z7s1z2rsq/Parios-1972-Ti.Theleis-flac.rar
 
download-004-s.png
 
http://www.filefactory.com/file/6kl573ht9rox/Parios-1972-Ti.Theleis-Mp3.rar

http://www.filefactory.com/file/4guo5sz3sok9/Parios-1972-Ti.Theleis-flac.rar

Πάριος Γιάννης - 1975 Έρχονται Στιγμές

J4nDcDl.jpg
 
Artist : Γιάννης Πάριος
Title : Έρχονται Στιγμές
Κυκλοφορία : EMI (1975)
Genre : Λαϊκά
Total Tracks : 13
Audio Format : Mp3 : 320 kbps & Flac lossless
Covers : Full
 
6KGxT9m.jpg
 
ObWdR6X.jpg
 
uploaded.png
 
http://uploaded.net/file/rqdxeg69/Parios-1975-Erxontai.Stigmes-Mp3.rar

http://uploaded.net/file/mj5b4xhh/Parios-1975-Erxontai.Stigmes-flac.rar
 
logo.png
 
http://cloudsix.me/3qcihz1ay0md/Parios-1975-Erxontai.Stigmes-Mp3.rar

http://cloudsix.me/3sjfvjlnggul/Parios-1975-Erxontai.Stigmes-flac.rar
 
yvsyO9X.png
 
http://www.easybytez.com/i9n47o0zwmkq/Parios-1975-Erxontai.Stigmes-Mp3.rar

http://www.easybytez.com/9j50ay3pq8ou/Parios-1975-Erxontai.Stigmes-flac.rar
 
aFGvUFi.jpg
 
http://worldbytez.com/n11sar7hkh4c/Parios-1975-Erxontai.Stigmes-Mp3.rar

http://worldbytez.com/htnckbkzkd1v/Parios-1975-Erxontai.Stigmes-flac.rar
 
download-004-s.png
 
http://www.filefactory.com/file/61dvzk01ggb1/Parios-1975-Erxontai.Stigmes-Mp3.rar

http://www.filefactory.com/file/1cvm8kwbzpgn/Parios-1975-Erxontai.Stigmes-flac.rar

Tuesday, April 21

Πάριος Γιάννης - 2013 - Δισκογραφία,

Πάριος Γιάννης - Δισκογραφία

Δημοσίευση Εικόνας

1971-Selftitled
1972-Τι θέλεις να κάνω
1973-Ανθρώπινα και καθημερινά (Συμμετοχή)
1974-Άσπρο μαύρο (Συμμετοχή)
1974-Πού θα πάει πού
1974-Καυτό παράπονο (Συμμετοχή)
1974-Οδός Αριστοτέλους (Συμμετοχή)
1974-Ροβινσώνες (Συμμετοχή)
1975-Έρχονται στιγμές
1976-Τώρα Πιά
1977-Μη φεύγεις μή
1978-Να γιατί σ΄αγάπησα
1979-Θα με θυμηθείς
1980-Σε χρειάζομαι
1981-Ένα Γράμμα
1982-Μίλα μου απλά (Συμμετοχή)
1983-Όταν Βραδιάζει
1984-Πιό καλή η μοναξιά
1985-Εγώ κι Εσύ
1986-Ξαρχάκος-Πάριος
1987-Όλα για τον έρωτα
1987-Οι Μεγαλύτερες επιτυχίες
1987-Στη λεωφόρο της αγάπης (Συμμετοχή)
1988-Πιστός
1988-Τα Ερωτικά του 50
1989-Η παράσταση αρχίζει (Συμμετοχή)
1989-Σαν τρελό φορτηγό
1989-Τα λόγια της αγάπης (Συμμετοχή)
1990-Κι εγώ μαζί σου
1991-Επίθεση αγάπης
1992-Επαφή
1993-Βίος Ερωτικός
1993-Πάντα ερωτευμένος
1994-Γεια σου Ελλάδα (Συμμετοχή)
1994-Παρέα με τον Χάρη
1995-Η μοναξιά μέσα από τα μάτια μου
1997-Τύψεις
1998-Τόσα Γράμματα
1999-Δώσε μου λιγάκι ουρανό
1999-Στα μυστικά σου βάλε με (Συμμετοχή)
2000-Έρωτας (8 Cds box)
2000-Οδοιπόρος αισθημάτων
2001-Άλλη μια φορά
2001-Ο ερωτικός Θεοδωράκης
2002-Μια βάρκα για να πας απέναντι
2003-Μιά συνηθισμένη μέρα
2003-Το καλό που σου θέλω
2004-35 Χρόνια
2004-Η γυναίκα κι ο Έρωτας
2005-Δεν γυρίζω πίσω
2005-Τα ντουέτα του Έρωτα
2007-Το ρεσιτάλ μιας φωνής
2008-Όλα τα σ΄αγαπώ που είπα ( Cd)
2008-Που πάμε μετά
2009-Συμπέρασμα ένα


Δημοσίευση Εικόνας

 
http://www.easybytez.com/7pjdsrtlqsgc/Parios-1971-Selftitled.rar
http://www.easybytez.com/nrg0vb51o613/Parios-1972-Ti_8eleis_na_kanw.rar
http://www.easybytez.com/mxvg9n75zyp8/Parios-1974-An8rwpina_kai_ka8hmerina.rar
http://www.easybytez.com/zz2el2wefi97/Parios-1974-Aspro_mauro.rar
http://www.easybytez.com/21cp3pgix56s/Parios-1974-Kafto_parapono.rar
http://www.easybytez.com/276tgmxljl8u/Parios-1974-Odos_Aristotelous.rar
http://www.easybytez.com/zkmmpa8t23be/Parios-1974-Poy_8a_paei_poy.rar
http://www.easybytez.com/evshzon8xk2w/Parios-1974-Robinswnes.rar
http://www.easybytez.com/r27xbhzpdxp4/Parios-1975-Erxontai_stigmes.rar
http://www.easybytez.com/1jwy96z0o73x/Parios-1976-Twra_pia.rar
http://www.easybytez.com/7c9q2i9hnr0a/Parios-1977-Mh_feygeis_mh.rar
http://www.easybytez.com/5g3jvxiuoesg/Parios-1978-Na_giati_s__agaphsa.rar
http://www.easybytez.com/hc62958wtn4t/Parios-1979-8a_me_8ymh8eis.rar
http://www.easybytez.com/26kuq83kdm77/Parios-1980-Se_xreiazomai.rar
http://www.easybytez.com/4h0tiqs3pylc/Parios-1981-Ena_gramma.rar
http://www.easybytez.com/a1cf9bdcdfmw/Parios-1982-Mila_mou_apla.rar
http://www.easybytez.com/tnf9aqax5ivd/Parios-1983-Otan_bradiazei.rar
http://www.easybytez.com/c99q9qmv8n7d/Parios-1984-Pio_kalh_h_monaxia.rar
http://www.easybytez.com/8e6i3rkujtvt/Parios-1985-Egw_ki_esy.rar
http://www.easybytez.com/g4gsnr1k3h1c/Parios-1986-Ksarxakos-Parios.rar
http://www.easybytez.com/oftx9vrc50qo/Parios-1987-Oi_Megalyteres_Epityxies.rar
http://www.easybytez.com/ofbkqrthb8l9/Parios-1987-Ola_gia_ton_erwta.rar
http://www.easybytez.com/pawbdqv394m6/Parios-1988-Pistos.rar
http://www.easybytez.com/zir0ldz0u6wh/Parios-1988-Ta_Erwtika_tou_50.rar
http://www.easybytez.com/w1aql0ptwp26/Parios-1989-H_Parastash_arxizei.rar
http://www.easybytez.com/3qpe3647f7yr/Parios-1989-San_trelo_forthgo.rar
http://www.easybytez.com/4jcewlfqwmdg/Parios-1989-Ta_logia_ths_agaphs.rar
http://www.easybytez.com/ut4imo8kf6nq/Parios-1990-Ki_egw_mai_sou.rar
http://www.easybytez.com/abup6zt72tg3/Parios-1991-Epi8esh_agaphs.rar
http://www.easybytez.com/lshafztm8fwi/Parios-1992-Epafh.rar
http://www.easybytez.com/4070exwotydy/Parios-1992-Nhsiwtika_cd_1.rar
http://www.easybytez.com/bq5z891wijmd/Parios-1993-Bios_erwtikos.rar
http://www.easybytez.com/9j5x9fpc8rhe/Parios-1993-Panta_erwteymenos.rar
http://www.easybytez.com/22tf5b1mrdga/Parios-1994-Geia_sou_Ellada.rar
http://www.easybytez.com/gf0hgifbto09/Parios-1994-Parrea_me_to_Xarh.rar
http://www.easybytez.com/ek218xi6icmj/Parios-1995-H_monaksia_mesa_ap__ta_matia_mou.rar
http://www.easybytez.com/m2zzcyr7t8c3/Parios-1997-Typseis.rar
http://www.easybytez.com/9kd8ph9f6glq/Parios-1998-Tosa_grammata.rar
http://www.easybytez.com/9kubr5b0oy6h/Parios-1999-Dwse_mou_ligaki_ourano.rar
http://www.easybytez.com/5ra1ivz492co/Parios-1999-Sta_mustika_sou_bale_me.part1.rar
http://www.easybytez.com/p7j20jueyo85/Parios-1999-Sta_mustika_sou_bale_me.part2.rar
http://www.easybytez.com/vbbpufbin5w5/Parios-2000-Erwtas.Syllogh-8.cds.part01.rar
http://www.easybytez.com/e5zoysgbzqml/Parios-2000-Erwtas.Syllogh-8.cds.part02.rar
http://www.easybytez.com/5gr2ak6znhdp/Parios-2000-Erwtas.Syllogh-8.cds.part03.rar
http://www.easybytez.com/88migxskzg54/Parios-2000-Erwtas.Syllogh-8.cds.part04.rar
http://www.easybytez.com/b4jl7r7ri7ba/Parios-2000-Erwtas.Syllogh-8.cds.part05.rar
http://www.easybytez.com/dn5c379evbrc/Parios-2000-Erwtas.Syllogh-8.cds.part06.rar
http://www.easybytez.com/2hi66kqr998k/Parios-2000-Erwtas.Syllogh-8.cds.part07.rar
http://www.easybytez.com/ihrukjxviag7/Parios-2000-Erwtas.Syllogh-8.cds.part08.rar
http://www.easybytez.com/974nn3lwn7xm/Parios-2000-Erwtas.Syllogh-8.cds.part09.rar
http://www.easybytez.com/b3dir0tsou6d/Parios-2000-Odoiporos_ais8hmarwn.rar
http://www.easybytez.com/gkbolyrlrhtx/Parios-2001-Allh_mia_fora.rar
http://www.easybytez.com/90gzs2weo26t/Parios-2001-O_Erwtikos_8eodwrakhs.part1.rar
http://www.easybytez.com/4iptjmowgvqn/Parios-2001-O_Erwtikos_8eodwrakhs.part2.rar
http://www.easybytez.com/u5145pr2of5n/Parios-2002-Mia_barka_gia_na_pas_apenanti.part1.rar
http://www.easybytez.com/w1r6w972cojm/Parios-2002-Mia_barka_gia_na_pas_apenanti.part2.rar
http://www.easybytez.com/b19sb2r1pxb0/Parios-2002-Mia_barka_gia_na_pas_apenanti.part3.rar
http://www.easybytez.com/vwc766ff5yax/Parios-2003-To_kalo_pou_sou_thelw.rar
http://www.easybytez.com/uf882mqu6od7/Parios-2003-Mia_synh8ismenh_mera.rar
http://www.easybytez.com/94b14shkcaj2/Parios-2004-35_Xronia.part1.rar
http://www.easybytez.com/x2z8jjzm30f4/Parios-2004-35_Xronia.part2.rar
http://www.easybytez.com/40g3zzfu11na/Parios-2004-35_Xronia.part3.rar
http://www.easybytez.com/jigylz7t1s52/Parios-2004-H_Ginaika_ki_o_erwtas.rar
http://www.easybytez.com/e7eyaxqtgjbo/Parios-2005-Den_gurizw_pisw.rar
http://www.easybytez.com/jy7zs9ny7zhu/Parios-2006-Ta_ntoueta_tou_Erwta.rar

Monday, April 13

YANNIS PARIOS - 2000 ΕΡΩΤΑΣ: ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ (8 Cds box),

RNLgfQG.jpg
 
Artist : Γιάννης Πάριος
Album : Ερωτας Κασετίνα (8 Cd)
Released :  Μινος ΕΜΙ (2000)
Genre : Λαϊκά & Νησιώτικα & Ρετρό
Number Of Tracks : 164
Audio Format : Mp3 : 320 kbps & Flac lossless
Covers : Full & Booklet
 
zVzWn3w.jpg
 
uploaded.png
 
http://uploaded.net/file/t7viqzu1/Parios-Erotas-Cd1-Mp3.rar
http://uploaded.net/file/lmi5wnlx/Parios-Erotas-Cd2-Mp3.rar
http://uploaded.net/file/rl31olce/Parios-Erotas-Cd3-Mp3.rar
http://uploaded.net/file/4wrvxq3k/Parios-Erotas-Cd4-Mp3.rar
http://uploaded.net/file/42punxxs/Parios-Erotas-Cd5-Mp3.rar
http://uploaded.net/file/azte9wwy/Parios-Erotas-Cd6-Mp3.rar
http://uploaded.net/file/6n6xglxb/Parios-Erotas-Cd7-Mp3.rar
http://uploaded.net/file/ybzate6c/Parios-Erotas-Cd8-Mp3.rar
http://uploaded.net/file/o9lactek/Parios-Erotas-covers.rar


http://uploaded.net/file/1eibp0wg/Parios-Erotas-Cd1-flac.rar
http://uploaded.net/file/6gpqeebr/Parios-Erotas-Cd2-flac.rar
http://uploaded.net/file/mtcsq1tv/Parios-Erotas-Cd3-flac.rar
http://uploaded.net/file/ra40hu5o/Parios-Erotas-Cd4-flac.rar
http://uploaded.net/file/yha4n174/Parios-Erotas-Cd5-flac.rar
http://uploaded.net/file/jlzvl1l7/Parios-Erotas-Cd6-flac.rar
http://uploaded.net/file/fddd8gvr/Parios-Erotas-Cd7-flac.rar
http://uploaded.net/file/nfcxl0h4/Parios-Erotas-Cd8-flac.rar
http://uploaded.net/file/v3v6409o/Parios-Erotas-covers.rar
 
logo.png
 
http://cloudsix.me/fu6b7nsl92n3/Parios-Erotas-Cd1-Mp3.rar
http://cloudsix.me/jehl1v6exktt/Parios-Erotas-Cd2-Mp3.rar
http://cloudsix.me/z14f878jqf70/Parios-Erotas-Cd3-Mp3.rar
http://cloudsix.me/qoq6wfp1paq7/Parios-Erotas-Cd4-Mp3.rar
http://cloudsix.me/9zsfcbz1g6ok/Parios-Erotas-Cd5-Mp3.rar
http://cloudsix.me/pp0m5z9ut355/Parios-Erotas-Cd6-Mp3.rar
http://cloudsix.me/16k36zaux1en/Parios-Erotas-Cd7-Mp3.rar
http://cloudsix.me/uw0mzty613os/Parios-Erotas-Cd8-Mp3.rar
http://cloudsix.me/c6rh1miv81lo/Parios-Erotas-covers.rar


http://cloudsix.me/65e5k941ts8b/Parios-Erotas-Cd1-flac.rar
http://cloudsix.me/ov91w541eqqe/Parios-Erotas-Cd2-flac.rar
http://cloudsix.me/3zokyzstwjvc/Parios-Erotas-Cd3-flac.rar
http://cloudsix.me/yvfw9626onbm/Parios-Erotas-Cd4-flac.rar
http://cloudsix.me/zoud98ji6bm8/Parios-Erotas-Cd5-flac.rar
http://cloudsix.me/ojbnr2gddqvk/Parios-Erotas-Cd6-flac.rar
http://cloudsix.me/mhte2bn6ov6c/Parios-Erotas-Cd7-flac.rar
http://cloudsix.me/wtn4a0a04se4/Parios-Erotas-Cd8-flac.rar
http://cloudsix.me/s9nn2xvnxgou/Parios-Erotas-covers.rar
 
yvsyO9X.png
 
http://www.easybytez.com/ype38imlx2oy/Parios-Erotas-Cd1-Mp3.rar
http://www.easybytez.com/2zoa1bspo85k/Parios-Erotas-Cd2-Mp3.rar
http://www.easybytez.com/z7b5i75705de/Parios-Erotas-Cd3-Mp3.rar
http://www.easybytez.com/j8fjvesqqnoq/Parios-Erotas-Cd4-Mp3.rar
http://www.easybytez.com/cffx4xbw0uo7/Parios-Erotas-Cd5-Mp3.rar
http://www.easybytez.com/rjb6fk3x41ce/Parios-Erotas-Cd6-Mp3.rar
http://www.easybytez.com/y1dn3in9zd2c/Parios-Erotas-Cd7-Mp3.rar
http://www.easybytez.com/uakl2xqlmadw/Parios-Erotas-Cd8-Mp3.rar
http://www.easybytez.com/m7pr1yl8bgsv/Parios-Erotas-covers.rar


http://www.easybytez.com/ghmqetz5b5y8/Parios-Erotas-Cd1-flac.rar
http://www.easybytez.com/tue9bxmeje29/Parios-Erotas-Cd2-flac.rar
http://www.easybytez.com/v3bs90vzaul8/Parios-Erotas-Cd3-flac.rar
http://www.easybytez.com/dhf86cj74tvy/Parios-Erotas-Cd4-flac.rar
http://www.easybytez.com/t0y9pcyoxcf9/Parios-Erotas-Cd5-flac.rar
http://www.easybytez.com/11mtx32pxkc4/Parios-Erotas-Cd6-flac.rar
http://www.easybytez.com/eisayx4jq45s/Parios-Erotas-Cd7-flac.rar
http://www.easybytez.com/7jzoldk1x4ok/Parios-Erotas-Cd8-flac.rar
http://www.easybytez.com/m7pr1yl8bgsv/Parios-Erotas-covers.rar
 
aFGvUFi.jpg
 
http://worldbytez.com/1arvg6fks6cn/Parios-Erotas-Cd1-Mp3.rar
http://worldbytez.com/lc65l9yut63u/Parios-Erotas-Cd2-Mp3.rar
http://worldbytez.com/zzvoel4rfic8/Parios-Erotas-Cd3-Mp3.rar
http://worldbytez.com/p9p8u6dbd134/Parios-Erotas-Cd4-Mp3.rar
http://worldbytez.com/ujli3gfevo08/Parios-Erotas-Cd5-Mp3.rar
http://worldbytez.com/qkdhzkq8yau9/Parios-Erotas-Cd6-Mp3.rar
http://worldbytez.com/plkhdjayk2t9/Parios-Erotas-Cd7-Mp3.rar
http://worldbytez.com/d5a5lt8pu76w/Parios-Erotas-Cd8-Mp3.rar
http://worldbytez.com/u0sdsixatjt7/Parios-Erotas-covers.rar


http://worldbytez.com/ydmu4ayphxdj/Parios-Erotas-Cd1-flac.rar
http://worldbytez.com/ma66dek4qkcm/Parios-Erotas-Cd2-flac.rar
http://worldbytez.com/t1jzi23szhec/Parios-Erotas-Cd3-flac.rar
http://worldbytez.com/6lmzvcjipq6j/Parios-Erotas-Cd4-flac.rar
http://worldbytez.com/qta6mnfdpv81/Parios-Erotas-Cd5-flac.rar
http://worldbytez.com/3f7lsrkplho9/Parios-Erotas-Cd6-flac.rar
http://worldbytez.com/m9rzym4fvtn8/Parios-Erotas-Cd7-flac.rar
http://worldbytez.com/p7kvv0cgqy82/Parios-Erotas-Cd8-flac.rar
http://worldbytez.com/l68la9alqhzx/Parios-Erotas-covers.rar
 
download-004-s.png
 
http://www.filefactory.com/file/67yngr5bae7b/Parios-Erotas-Cd1-Mp3.rar
http://www.filefactory.com/file/5uka13awnjax/Parios-Erotas-Cd2-Mp3.rar
http://www.filefactory.com/file/76pjcm5lwa93/Parios-Erotas-Cd3-Mp3.rar
http://www.filefactory.com/file/2usspwapkch7/Parios-Erotas-Cd4-Mp3.rar
http://www.filefactory.com/file/1idvwvnama4l/Parios-Erotas-Cd5-Mp3.rar
http://www.filefactory.com/file/xbt5zej8kr5/Parios-Erotas-Cd6-Mp3.rar
http://www.filefactory.com/file/2j0wnxnlqg0l/Parios-Erotas-Cd7-Mp3.rar
http://www.filefactory.com/file/1bvgfloab0b/Parios-Erotas-Cd8-Mp3.rar
http://www.filefactory.com/file/5z7ntbe5hcf3/Parios-Erotas-covers.rar


http://www.filefactory.com/file/4n64zsyw6563/n/Parios-Erotas-Cd1-flac.rar
http://www.filefactory.com/file/1qyy45pxgcbz/n/Parios-Erotas-Cd2-flac.rar
http://www.filefactory.com/file/66zvo01cdjuj/n/Parios-Erotas-Cd3-flac.rar
http://www.filefactory.com/file/3s9vvdgkr9r7/n/Parios-Erotas-Cd4-flac.rar
http://www.filefactory.com/file/6e5kdh7rzvnn/n/Parios-Erotas-Cd5-flac.rar
http://www.filefactory.com/file/23a540ecymm3/n/Parios-Erotas-Cd6-flac.rar
http://www.filefactory.com/file/1x02akbnesoz/n/Parios-Erotas-Cd7-flac.rar
http://www.filefactory.com/file/256kokmxhhzp/n/Parios-Erotas-Cd8-flac.rar
http://www.filefactory.com/file/x5ovi0umbtd/n/Parios-Erotas-covers.rar

Thursday, March 19

YANNIS PARIOS - 2010 Ο ΕΡΩΤΙΚΟΣ (6 CD's) (2010

M
dl1jVUA.jpg

Artist : Γιάννης Πάριος
Title : Ο Ερωτικός (6 Cd's)
Κυκλοφορία : Το Θέμα (03/2010)
Genre : Λαϊκά
Total Tracks : 96
Audio Format : Mp3 : 320 kbps
Covers : Full


cd5p8b0.jpg

uploaded.png
Hidden Content

http://uploaded.net/file/mbm4lujj/Parios.Giannis-2010-O.Erwtikos.Cd.1.rar
http://uploaded.net/file/zbvyql8p/Parios.Giannis-2010-O.Erwtikos.Cd.2.rar
http://uploaded.net/file/fzv6d2mn/Parios.Giannis-2010-O.Erwtikos.Cd.3.rar
http://uploaded.net/file/ez32d4q3/Parios.Giannis-2010-O.Erwtikos.Cd.4.rar
http://uploaded.net/file/fb8u70et/Parios.Giannis-2010-O.Erwtikos.Cd.5.rar
http://uploaded.net/file/elqi8zjg/Parios.Giannis-2010-O.Erwtikos.Cd.6.rar


yvsyO9X.png

Hidden Content

http://www.easybytez.com/shygt79tj0mh/Parios.Giannis-2010-O.Erwtikos.Cd.1.rar
http://www.easybytez.com/0nw6f35xl6qm/Parios.Giannis-2010-O.Erwtikos.Cd.2.rar
http://www.easybytez.com/5fsoltyjb7kj/Parios.Giannis-2010-O.Erwtikos.Cd.3.rar
http://www.easybytez.com/8v8pv2bgqv3i/Parios.Giannis-2010-O.Erwtikos.Cd.4.rar
http://www.easybytez.com/xk10oavh6gig/Parios.Giannis-2010-O.Erwtikos.Cd.5.rar
http://www.easybytez.com/sfozfcbohsbf/Parios.Giannis-2010-O.Erwtikos.Cd.6.rar


download-004-s.png

Hidden Content

http://www.filefactory.com/file/c41b78d/n/Parios.Giannis-2010-O.Erwtikos.Cd.1.rar
http://www.filefactory.com/file/c41b80e/n/Parios.Giannis-2010-O.Erwtikos.Cd.2.rar
http://www.filefactory.com/file/c41b78f/n/Parios.Giannis-2010-O.Erwtikos.Cd.3.rar
http://www.filefactory.com/file/c41b782/n/Parios.Giannis-2010-O.Erwtikos.Cd.4.rar
http://www.filefactory.com/file/c41b8d3/n/Parios.Giannis-2010-O.Erwtikos.Cd.5.rar
http://www.filefactory.com/file/c41b9b8/n/Parios.Giannis-2010-O.Erwtikos.Cd.6.rar

YANNIS PARIOS - 2014 ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΝΩ,



XKYLfgt.jpg
e2S1j2T.jpg                   
z0xXw.png
Artist:ΠΑΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Album Title:ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΝΩ
Released:04/2014
Company:MINOS EMI
Genre:ΕΛΑΦΡΟΛΑΙΚΑ
Number of tracks:12
Audio Format:mp3
Quality bitrate:320kbps
Covers:FULL COVERS
Total Size:91MB

Ο Γιάννης Πάριος ανήκει στη μεγάλη αυτή γενιά των Ελλήνων ερμηνευτών που με τη φωνή και τη προσωπικότητα τους σφράγισαν την τελευταία 40ετία αυτού του τόπου. Παράλληλα στάθηκαν και τυχεροί γιατί αξιώθηκαν να συναντήσουν σε αυτή τη μεγάλη διαδρομή φωτισμένους δημιουργούς, να συνεργαστούν μαζί τους και αρκετοί από αυτούς να κτίσουν και τον δικό τους κόσμο δημιουργίας.
Ο Γιάννης Πάριος λοιπόν, εδώ και αρκετά χρόνια έχει αποδείξει την φλέβα του δημιουργού, τόσο στη σύνθεση όσο και στον στίχο. Στην αρχή πολλά από τα τραγούδια του που έμειναν στα χρόνια, έγιναν μεγάλες επιτυχίες και ακόμα και σήμερα συγκαταλέγονται στα αγαπημένα μας, τα έδινε σε συναδέλφους του τραγουδιστές. Στη πορεία δοκίμαζε και ο ίδιος τα τραγούδια του και από καιρού εις καιρόν μας εξέπληττε πολύ ευχάριστα.
Τέσσερα χρόνια λοιπόν από την τελευταία του ευτυχισμένη τέτοια στιγμή και αφού μεσολάβησε το εξαιρετικό του αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη, επανέρχεται με ένα νέο άλμπουμ με τίτλο «Όνειρα Κάνω», με δώδεκα τραγούδια, στα οποία υπογράφει στίχους και μουσική, εκτός από ένα τραγούδι, που τη μουσική έγραψε ο αγαπημένος του μουσικός και επί χρόνια συνεργάτης Σπύρος Ιωαννίδης ,που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Δώδεκα ανθρώπινες καθημερινές ιστορίες με τον λυρισμό και την αλήθεια τους ντύνονται με μοναδικές μελωδίες και ερμηνεύονται από μια φωνή αξεπέραστη και αναλλοίωτη στο χρόνο.


mpwvz.png

lkSi2uq.jpg

DcAl7.gif
uGbMJ.gifuGbMJ.gif
bRKKGM5.jpg
Ryt5h.png
Hidden Content

http://www.easybytez.com/p1xgpzq9nunr
bRKKGM5.jpg
zL1kX.png
Hidden Content

http://ul.to/uodxlr00


peite kai ena